Het verschil tussen kerstkramen en kersthuisjes

Eerder bespraken we het voordeel van het gebruik van kerstkramen op jouw winters evenement, maar datzelfde geldt ook voor kersthuisjes. Laten we in dit artikel even inzoomen op het verschil tussen kerstkramen en kersthuisjes.

Kerstkramen.
Een kerstkraam is een houten constructie in de vorm van een marktkraam waarop spullen geplaatst kunnen worden. De kerstkraam wordt veelal binnen gebruikt in verband met het open karakter van de stand. Door het lichte gewicht kan deze eenvoudig worden opgebouwd en worden afgebouwd en neemt het ook niet veel ruimte in beslag. Alle kerstkramen zijn voorzien van geïmpregneerd hout. Kerstkramen zijn te schakelen waardoor er een mooi rij gevormd kan worden.

Kersthuisjes.
Een kersthuisje heeft het traditionele look and feel zoals je dat gewend bent van andere kerstmarkten. Opgebouwd vanuit geïmpregneerd hout en voorzien van houten luik en deur, zijn onze kersthuisjes volledig afgesloten. Hierdoor blijft de warmte binnen en staat de standhouder uit de kou. De oppervlakte van kersthuisjes zijn in tegenstelling tot kerstkramen een stuk forser van maat, zowel in hoogte, breedte als lengte. Deze zijn ook schakelbaar.

Twijfel je over de inzet van kerstkramen ten opzichte van kersthuisjes, stuur ons dan even een berichtje. Wij denken graag met je mee!